ZÜBEYDE HANIM ANADOLU LİSESİ

Vizyon: Zübeyde Hanım Anadolu Lisesi her öğrencinin iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini ve sosyal becerilerini geliştirmesini, toplumsal ve milli değerleri yaşamasını benimsemiştir. Buna göre yapılan çalışmalar için ek kaynak bulunacak aksaklıklar giderilecek,eğitim kalitesinden ödün verilmeyecektir. Kalitemizin ölçüsü orta öğretim kurumlar sınavı ve sosyal kültürel alanda alınan başarılardır.

Misyon: Çağdaşlığın, teknolojinin, toplumsal yardımlaşmanın, milli değerlerin egemen olmasını sağlayacak, toplumun gelişmesine katkıda bulunacak ve yaratıcı düşünebilen insanlar yetiştirecektir. Bu misyonu gerçekleştirmek için,Zübeyde Hanım Anadolu Lisesi bugün ulaştığı düzeyi aşarak eğitimde mükemmelliği ölçü alan eğitim kurumu olacaktır.

Başarılar:

Saatler: 8.10-15.10
Yabancı Dil: Almanca ve İngilizce
Lojman: 1 -
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 04285612012

Belgegeçer - (428) 561 2012

WEB - https://hozatzhal.meb.k12.tr

Adres - Diyap Ağa Mah. Süleyman Karaman Cad. No 29 Hozat/Tunceli

Öğretim Şekli :Örgün Eğitim olup günde 8 saat ders verilmektedir.

Adres - Diyap Ağa Mah. Süleyman Karaman Cad. No 29 Hozat/Tunceli

Ulaşım Küçük bir ilçe olduğu için birçok yer yürüme mesafesindedir. Şehir içi toplu taşıma bulunmamaktadır. Ticari taksiler ile ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Hozat ilçe merkezindedir. Bütün kurum ve kuruluşlara en fazla beş dakika mesafededir. Konaklama için şimdiye kadar herhangi bir sıkıntı yaşanmamıştır.